Home » Okategoriserade

Förlovningen 21/11 2011

Written By: jossie on november 24, 2011 No Comment

Jag och Fredrik hade det senaste halvåret pratat om att förlova oss, och bestämde oss för att göra detta på en dag som kändes speciell för oss. Vi valde den 21/11 eftersom vi på den dagen hade varit tillsammans i två och ett halvt år, ett kvarts decennium. Det var inget drastiskt beslut utan vi hade verkligen kommit fram till att vi båda ville förlova oss för att… ja, behöver jag säga varför? Kärleken känns så himla rätt mellan oss, vi trivs så otroligt bra i varandras sällskap och vi vet att vi vill dela livet med varandra. Svårare än så är det inte. Alla blev ganska överraskade tror jag eftersom vi inte hade sagt ett knyst om att vi ens hade planer på att köpa ringar i år. Det var förstås just det som var meningen, hehe… Vi bestämde oss för att släppa nyheten genom att skicka ett mms till våra kära och nära, förutom till mina föräldrar för att pappa har en för gammal mobil för att kunna se mottagna bilder i den så jag ringde dem istället. Därefter uppdaterade vi våra Facebook-statusar för att göra vår förlovning offentlig.

Hur det känns nu? Jag är helt upp över öronen, så glad över detta så det finns inte! Det är det som är min ljuspunkt i tillvaron, eller ja, Fredrik är ju förstås ständigt den stora ljuspunkten i min tillvaro men förlovningen är ju ett stort och helt fantastiskt steg.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates