Home » Okategoriserade

VFU-plats fixad

Written By: jossie on oktober 17, 2011 No Comment

Nu har det äntligen löst sig med praktiken, det var på tiden kan man säga. Men jag ska inte klaga, jag får ju ha den denna termin vilket är enda möjliga alternativet. Någon kommande termin hade inte funkat eftersom jag är i Paris nästa termin och höstterminen om ett år skriver jag examensarbetet. Jag tänker INTE förlänga min utbildning en ynka termin till. Hur som helst, jag har fått plats hos min före detta mentor på gymnasiet i Vadstena under v.45 och 46. Det blir fina fisken det, för hon är nog den bästa mentorn jag haft. Jag har haft rätt tur med mentorer överlag, alla fyra jag haft har varit trevliga och engagerade i sitt mentorskap. Just denna som jag ska ha nu är himla rolig också. Förra gången jag var hos henne skrattade vi åt allt möjligt. Så jag ser fram emot att återse henne och skolan, även fast det kommer bli en väldigt viktig prövning.

I övrigt har dagen gått i produktivitetens tecken. Jag infann mig på skolan kl 8 trött som en gnu för att studera frivilligt. Den meningen kan vara svår att applicera på mig men så var fallet. På eftermiddagen hade jag poesiseminarium och det var inte lätt att hålla koncentrationen uppe men jag lyckades klämma ur mig lite vettiga yttranden om dikterna vi hade analyserat, hoppas jag. När jag kom hem bad jag om en tandläkartid på Smile. Ja, det är namnet på kliniken och ett av deras mål verkar vara att alla ska le när de går därifrån. Dregla också om man har oturen att lämna kliniken med bedövning. Jag är verkligen orolig för att jag kommer få det, det är inte helt omöjligt att jag har minst ett hål. Det har värkt och gjort ont i ett par tänder några veckor nu. Säkerligen har jag hål. Eller så är det bara visdomstanden som bråkar, jag vet inte. Fy, kommer bli en dyr historia om jag har fler än ett hål. Jag tänker aldrig mer slarva med tandborstningen, och jag borde på allvar fundera på att sluta äta godis också. Mörk choklad blir ett undantag i så fall.


Svårt att ge upp något man älskar

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates