Home » Okategoriserade

That’s not my phone

Written By: jossie on oktober 14, 2011 No Comment

Den bilden som jag lade upp i förra inlägget visar INTE en Xperia Mini Pro utan en Xperia X10 Mini Pro. Varför måste de ha så snarlika namn på två olika telefoner?! Förvirrande. Jag hoppas jag kommer säga rätt när jag köper ny telefon sen.

Uj uj, vad uppblåst jag känner mig, har ätit massor. Först god middag, sen till Idol blev det Ica’s dåliga version av Ben & Jerry’s (köp den inte, ingen höjdare) och så chips på det. Vi testade en smak som är med i Mysmatchen, nämligen Sourcream & Italian cheese. Den var snäppet bättre än vanliga Sourcream men hade en något lam smak av parmesan. Vi är rätt stora fan av parmesan allmänt och har alltid en bit hemma i kylen, så dessa chips skulle nog uppfylla våra förväntningar. Well… mycket bättre betyg än glassen i alla fall. Och vad ska man säga om Idol? Vette tusan om jag ens orkar kommentera det, men återigen åkte fel person ut. En snygg kille med halvbra röst får så klart stanna på bekostnad av en snygg tjej med riktigt bra röst. Fråga mig inte varför jag följer skiten fortfarande. Om det finns någon rättvisa ska Molly eller Amanda Fondell vinna.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates