Home » Okategoriserade

Rosor är röda, violer är blå… snälla mobilfan, funka då!

Written By: jossie on oktober 14, 2011 No Comment

Denna dag har ägnats åt att läsa Engelska kärleksdikter skrivna av de riktigt stora poeterna: Spenser, Shakespeare, Lord Byron och Wordsworth. Det tog ett tag innan jag kom fram till vad de menade med sina fina ord. Hur som helst, nog om studier. I morse var det lite kallt så jag bytte till höst-/vinterjackan. Den var lite för varm redan. Jag tycker vädret kan bestämma sig, om det ska bli kallt ska det bli passande kyla för de jackor man har. Men jag antar att det tillhör höstens djävulskaper, man ska ju gå runt och frysa.

Min mobiltelefon verkar i alla fall ha bestämt sig för att retirera och sakta gå mot döden. Ibland går det inte att öppna sms över huvud taget och sen stänger den av sig själv när den inte orkar mer. Jag misstänker alltså att jag inom en snar framtid kommer att behöva införskaffa en ny fån. Det har jag velat ett bra tag faktiskt, har ju spanat in en jag vill ha, nämligen Sony Ericsson Xperia Mini Pro. Det är en liten fin sak det, med utdragbart tangentbord. Den är inte så farligt dyr heller, men jag har ändå sagt att jag ska vänta med eventuellt inköp tills min nuvarande säger tack och adjö till omvärlden. However, jag kan få anledning att bryta det ”löftet” för att jag blir så otroligt less på att mobilen krånglar.


Min kommande darling?

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates