Home » Okategoriserade

Dåligt humör? Jag? Näädå…

Written By: jossie on oktober 19, 2011 One Comment

Jag tror inte det har varit min dag idag. Egentligen har jag ingen lust att skriva om det för jag vet inte roten till mitt dåliga humör faktiskt. Det var min pluggkompis som påpekade det när vi satt och jobbade med Varieties of English-uppgiften. Hon tyckte det var lika bra att sluta och åka hem för att jag var sur och grinig. Nu har jag rätt dåligt samvete för det här, även fast hon sa att jag inte skulle ha det, men vi hade ju planerat att göra uppgiften idag efter seminariet (som vi hade aptidigt). Den får göras på fredag istället. Jag ska försöka att bli glad igen tills dess.

Jag fortsatte att transkribera mitt utvalda avsnitt av TBBT när jag kom hem. Det tog ytterligare två timmar men det var det helt klart värt. Nu har jag tydligt insamlat material att referera till i mitt Term paper.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates