Home » Okategoriserade

Shoppinglördag

Written By: jossie on september 24, 2011 No Comment

Jag trodde jag hade lärt mig att inte gå på stan en lördag när det är löningshelg, men ändå ger jag och Fredrik oss ut i trängseln. Dagens mission var att hitta oss varsin jacka för kyliga höstdagar som vinande vindar inte sveper in under så man fryser mer än nödvändigt när man cyklar. Jag försökte vara kritisk och låta det praktiska avgöra, men eftersom jag är en slav under rådande trender så kunde jag inte låta en detalj och ett fult märke på en jacka bara passera. Nej, jag ska ju se snygg ut i min jacka också. Resultatet av shoppingrundan blev en svart parkas med jättestora fickor från Gina Tricot. Om jag fryser i den får jag stå mitt kast, men jag kan ju alltid dra på mig tjocka plagg under. Efter att ha slösat halva CSN (okej, inte riktigt så mycket kanske…) gick vi och fikade på Berget, Linköpings mysigaste café. Upplevelsen var fulländad: Solen sken från en klarblå himmel, det var inte för kallt för att sitta ute så vi gjorde det, och vi beställde mumsiga scones med lemon curd, två sorters marmelader, smör och ost. Mysigt värre!

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates