Home » Okategoriserade

Back to school, back to reality

Written By: jossie on september 7, 2011 One Comment

Då var jag tillbaka i skolan igen, laddad till tusen? Nja, det är väl lite att ta i… Förra veckan började jag och vi har redan fått första tentan. Ingen mjukstart här inte. En hemtenta är det vilket kan vara minst lika ångestframkallande som en salstenta, men denna verkar faktiskt nästintill rolig att göra. Vi ska skapa en task (läs det på engelska annars låter det lite snuskigt), vilket innebär att vi ska skriva ihop en lektionsplanering. Den kan täcka en eller flera lektioner men måste bestå av givna delar. Ämnesvalet är fritt vilket är det bästa med hela tentan.

Träningen går helt okej. Jag känner mig tillräckligt motiverad för att orka ta mig iväg till Campushallen, hoppas det fortsätter så. Måndagar är det Afro och torsdagar kör jag Zumba. Onsdagar brukar jag och Fredrik springa men ikväll blir det inte så eftersom han ska på innebandy. Jag har bokat in på Cycle Bas dvs. spinning men vette tusan om jag orkar gå. Inatt har jag sovit för lite och det är dåligt väder ute. Två anledningar att vara hemma i soffan och plugga/slöglo på TV istället. Jag har börjat se på True talent, vilket jag tycker är ett mer kvalitativt program än Idol. Dock ser jag Idol ändå pga. det breda spektrat personligheter under auditionprogrammen, sen kommer jag med all säkerhet fastna i skiten som vanligt.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates