Home » Okategoriserade

Plugga? Nja… Shoppa? Oh yes…

Written By: jossie on augusti 24, 2011 No Comment

Jag försöker ignorera att studierna sätter igång på måndag igen. Vill njuta av min sista lediga vecka ångestfritt. Hur som helst så lovade jag mig själv att jag skulle läsa första boken i litteraturkursen innan jag börjar. Det kan jag nog klara, 124 sidor är ju inte många alls.

Förra veckan var mamma och pappa och hälsade på. Trevligt var det men jag råkade brusa upp lite väl mycket när mamma hade sönder min elvisp så fick be om ursäkt. Jag hade ganska dåligt samvete över hur jag betedde mig med tanke på hur mycket de skämmer bort mig. Nog om det. Vi var ute och shoppade en del, var bland annat till Norrköping där vi hittade en jättestor inredningsbutik med massa fina saker. Lyckades stå emot frestelsen att köpa något bara för att, absolut inte för att vi behövde det. Inredningsprylar har jag köpt tillräckligt av för denna sommar, får inte plats med fler som det ser ut nu. Höstgarderoben är uppdaterad också, senast idag. Ett par svarta jeans från Monki för 300 spänn är dagens fynd. De har hög midja, aldrig ägt ett par jeans med hög midja. Schnyggt! Såg så ut i provhytten i alla fall. Apropå provhytt, de på Monki ger värsta discofeelingen. Neonfärgade dörrar, väggarna är spegelväggar och taket är en enda stor spegel med ljusdioder som dinglar. Plötsligt kändes alla andra provhyttar så tråkiga och vita…

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates