Home » Okategoriserade

Internationell marknad

Written By: jossie on augusti 26, 2011 No Comment

Nu i dagarna är det internationell marknad på stan här i Linkan. Jag har varit ner en sväng idag och kikat lite mer än jag gjorde i onsdags. Mat, godis, tvålar, porslin och annat smått från världens alla hörn. Jag bojkottade det mesta eftersom nästan allt säljs till överpriser. En churro för 40 spänn, oh my… I Spanien kostar en hälften så mycket. Det jag dock inte kunde motstå var den engelska fudgen. Svindyr men så jäkla god. Jag fick sålt en bok också från min annons som jag hade lagt upp. Begagnad kurslitteratur. Tyvärr var det den billigaste boken. Jag lär ju inte få sålt fler, det verkar som om flera av böckerna inte finns kvar i kurslitteraturen idag. Jaja, jag får väl hitta nåt annat sätt att bli rik… Typ jobba som alla andra haha…

Det var väldigt trevligt när jag träffade ett par tjejer jag kände på stan. Först en jag pluggat engelska med och ska fortsätta göra det, sen en jag pluggat franska med och inte sett på 100 år känns det som. Jag är kanske världens mest ouppmärksamma människa så självklart var det dem som såg mig först. Nu längtar jag faktiskt lite tills terminen börjar, det är flera schyssta människor vad jag nu vet som också ska läsa Engelska 3. Känns som att det kommer bli en bra höst!

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates