Home » Okategoriserade

Carpe noctem

Written By: jossie on augusti 6, 2011 No Comment

Nattsuddare, det är jag det. Dock ska vi snart krama kudde, it has been a loong day… Jag fick ett ryck idag och städade så gott som hela lägenheten, det tog ett tag i mitt tempo men till slut blev jag klar och kunde relaxa genom att laga fredagsmiddag och bara göra roliga saker som spela Wii Sports Resort och Donkey Kong. Sen har jag hunnit bli småirriterad på en Tradera-säljare också på grund av sen leverens, alltid lika kul. Eller inte. Men nu har jag fått min vinst, några mönster på amigurumis. Jag vet att jag nämnt min nya hobby ett par gånger nu utan att ni fått se nåt resultat, men jag kommer att lägga upp bilder på mina skapelser snart hoppas jag. Just nu ligger Rasande Råttans alla kroppsdelar utspridda i soffan likt ett ofullständigt Frankensteins monster, stackarn…

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates