Home » Okategoriserade

Brunett igen?

Written By: jossie on augusti 11, 2011 No Comment

Jag har allvarliga funderingar på att bli brunett igen. Vad nu då? tänker ni säkert. Inte för att jag är less på att vara blond. Nej, det är helt enkelt för att jag tycker det är dyrt att underhålla det för att det ska se snyggt ut, dvs. att inte utväxten ska synas. Sen jag blev blondie har jag önskat att mitt hår inte ska växa bara för att undvika den där fula utväxten. Som brunett är inte det problemet lika påtagligt. Visst kan jag störa mig på att mitt råttfärgade hår kommer fram men det syns inte lika förbannat mycket. Jag ser det om jag tittar noga, beroende på vilken brun färg jag har valt att sätta i håret. Men ja… det vore lite småtrist att lämna livet som blondie eftersom jag ju trivs så bra med min ljusa kalufs men inget är ju för evigt, tänker jag. När jag väl har skaffat mig en bra inkomst kommer jag ha råd att gå till frissan varannan månad. Färga hemma då? Nej, det blir inte lika bra alls, tycker jag. Visst är det billigt och helt okej, men sist jag gjorde det blev jag inte helt nöjd. Då är bara frågan vilken brun färg… Kan man inte få låna hem de där kartorna med hårfärgstestar som frisörsalonger har?

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates