Home » Okategoriserade

Augusti

Written By: jossie on augusti 1, 2011 No Comment

Så är det augusti, sista sommarmånaden vilket kan kännas smått deprimerande men jag gillar ändå augusti. Sommaren dröjer sig kvar, det blir mörkt tidigare men kan fortfarande vara relativt ljumma kvällar, i alla fall i första halvan av månaden. Kräftskivetider är det också! Och om man varit ledig som jag i sommar har man förhoppningsvis hunnit samla på sig nya fräscha krafter till kommande höst, vilket aldrig är ovälkommet. Så jag säger: Välkommen augusti!

Idag tog jag mig upp halv 10 och gjorde mig redo för att dra till gymmet. Där hade jag inte satt min fot på evigheter, och när jag ändå hade tagit mig till Campushallen för att låsa upp träningskortet (jag har haft det spärrat pga. missade gruppaktiviteter) så kunde jag ju träna samtidigt. Det är dåligt med roliga pass på sommarschemat så det fick därför bli gymmet. Det var inte så bekvämt att vistas där även fast det inte var så mycket folk. Jag blev påmind om min svaghet, min styrka är på bottennivå verkligen. Ångest med stort Å. Nu måste jag skärpa mig och se till att bli mer fit, lite muskler på tjejer kan vara sexigt. Men det jag mest vill är att bli starkare. Det känns rätt begränsande att inte klara av ganska så tunga lyft när det väl behövs göras sådana. Bärhjälp? Jag? Pff…

Efter gymsessionen cyklade jag till Mjärdevi center och lunchade med Fredrik. Han jobbar ju i Linköping nu, bara 5 min från universitetet. Det gillas så klart! Vi beställde take away på Chili & Lime, en lunchrestaurang i närheten av hans jobb. Sen parkerade vi oss på takterrassen på Mjärdevi center och lapade sol samtidigt. Härligt, fast kanske en aning för varmt för min del då jag nyss hade tränat. Jag begav mig hemåt när Fredriks lunchrast var slut och fortsatte sola på balkongen. Jag har nästan inte blivit brun alls i sommar, jag borde ju ha solat mer men icke. Tror jag har blivit mindre av ett solfreak nu, förut kunde jag pressa i timmar på altanen i Boden, nu klarar jag knappt av EN timme om jag inte befinner mig på en badplats. Kanske får satsa på BUS istället trots allt…

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates