Home » Okategoriserade

Very bad romance

Written By: jossie on juli 20, 2011 No Comment

Tydligen slaktade Christer Sjögren Lady Gagas Bad Romance i Sommarkrysset i lördags. Tack och lov att jag inte hade TV4 inrattat på TV:n just då. Har den karln ingen som helst självbevarelsedrift? Eller kanske jag ska fråga: Tar han sig själv på det minsta allvar nuförtiden? Sår i öronen och rysningar var vad jag fick när Fredrik skulle tvinga mig lyssna på dansbandskungen. Just det. Håll dig till DANSband, snälla? Enough said about that.

Idag har jag hämtat ut mitt paket från CDON. Jag fyndade några filmer där samt första säsongen av den underbart nördiga serien Big Bang Theory. I love it! Efter fem avsnitt kan man väl nu säga att jag är fast mer eller mindre. Synd att jag bara har sju avsnitt kvar… Men jag har lite andra serier att se, Ally Mc Beal t.ex. Den var en av mina absoluta favoritserier på TV när det begav sig. Så ska börja knarka den någon dag också. Jag måste göra något av all min tid nämligen. Billiga nöjen. En rolig grej jag har börjat med är att virka amigurumis (pluralform?). Det är små djur och andra figurer som är väldigt söta. Jag har påbörjat två stycken men har inte sytt ihop delarna på den första än eftersom jag glömde köpa brodergarn. Nu har virkningen stått still ett par veckor. Bäst att jag fortsätter snart så jag inte glömmer hur man gör. Fast det är ganska enkelt, man gör nästan bara fasta maskor. Enkelt men pilligt alltså.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates