Home » Okategoriserade

Utflykt!

Written By: jossie on juli 26, 2011 No Comment

Idag har jag, Fredrik, Johan, Jessica och Julia varit på en skön utflykt till Viggeby ett par mil utanför Linkan. Det var trevligt men inte så soligt och varmt. Visst, jag hade linne och shorts men var lite för kallt för att bada. Jag doppade mig upp till fotknölarna ungefär, lagomt tyckte jag. Sen satt vi mest på bryggan och på våra filter i gräset. Ingen sandstrand med andra ord. Efter ca 2 timmar gav vi upp, vi hade kommit dit ganska sent så något hopp om att det skulle bli varmare fanns inte. Hux flux bestämdes det en tur till IKEA så vi kunde köpa och frakta hem möblerna vi sett ut. Dagens inköp blev byrå, skänk och garderob. Det återstår att inhandla ett skrivbord till Fredrik, en matta till vardagsrummet samt lite lampor.

Kryssningen var väldigt trevlig, förutom när det var sjögång på söndag morgon när vi åt frukost. Det gungade lite för mycket för min smak, och inga åksjukepiller hade jag. Det hjälpte dock att sitta ute på däck och insupa lite frisk luft. På lördag åts det och dracks det en del, samt att jag tittade på folk i undersökningssyfte. Det var rätt mycket folk med utländskt ursprung, white trash, massa barnfamiljer, pensionärer… Ja, en salig blandning. Om folk gjorde bort sig vet jag faktiskt inte, jag höll inte till på de ”rätta” ställena. Visserligen kikade jag in en sväng på nattklubben men gick ut rätt snabbt. Det var bara jag och en till i sällskapet som var danssugna, så vi skippade det. Trevligare att umgås och snacka med dem man åkt dit med. Lördagskvällen avslutades med en pubrunda och kortspel i en hytt. Vi spelade N-ger och President, fast från och med nu heter det Obama och Usama (President och Terrorist) i vår bok.

På söndag var det shopping i Tax freen och slöande på soldäck som stod på schemat. Jag var hela tre vändor till Tax freen för att jag hade svårt för att bestämma mig för om jag skulle köpa en parfym och Annika vilken parfym hon skulle köpa. För min del blev det Juicy Couture-parfymen Viva la Juicy, den som är rätt dyr på land men i Tax freen var den cirka en hundring billigare. Fredrik köpte också en parfym som doftade underbart gott. Det var första gången jag var med och valde och då blev det ju förstås så rätt som det kan bli 🙂 Han valde ut den och sen fick jag säga bu eller bä. Övrigt som inhandlades var en svagare version av Minttu och massa godis. Vi steg i land ca 15.30, och vår buss tillbaka till Linköping gick vid 16-tiden. Skönt det var att få komma hem, jag trivs bättre på land.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates