Home » Okategoriserade

Ursäkta, men jag gör faktiskt styckeindelning

Written By: jossie on juli 18, 2011 5 Comments

Jag är mycket väl inlärd med att styckeindelning är A och O när man skriver texter, vet inte hur många gånger jag har fått det tjatat för mig på universitetet för att det alltid är någon som aldrig lär sig. Jag lärde mig detta på högstadiet. Så därför gör det mig oerhört frustrerad över vad som händer (inte händer?) med mina inlägg när de publiceras här i bloggen. Ni ser ju hur det blir, en enda massa. Det är otroligt irriterande, tycker jag i alla fall, när folk inte har någon styckeindelning. Orkar man läsa mer än några rader? Nej. Jobbigt att plöja igenom en grötig massa. Jag förstår alltså om ni inte orkar läsa det långa inlägget jag skrev igår. Nu ids jag dock inte fixa problemet. Read it or not. Vettiga saker gjorda idag: diskat, joggat 2,5 km i Rydskogen. Mina ambitioner för imorgon är att packa upp det återstående sen Stockholmsresan, röja upp lite kläder och kanske ta en promenad. Lagom höga.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates