Home » Okategoriserade

IKEA-möbler på plats

Written By: jossie on juli 30, 2011 No Comment

Nu har Fredrik skruvat ihop de tre möblerna vi köpte på IKEA i veckan: skänk, byrå och garderob. Jag har assisterat honom ytterst lite, så han får i princip all cred för det slitiga jobbet. Resultatet blev precis så bra som jag hoppades att det skulle bli, allt passar in finfint! Här ska fyllas på med grejer och kläder, nu när vi äntligen skaffat oss fler förvaringsmöbler. Billigt var det inte, tur jag har (läs: hade) en del stålar på sparkontot som delvis är tänkta att finansiera möbelinköp. Nu har jag ju använt dem till något vettigt istället för att bara se siffrorna på Internetbanken.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates