Home » Okategoriserade

Blytunga fötter

Written By: jossie on juli 22, 2011 No Comment

Efter att ha sett serier nästan hela dagen, SATC och TBBT, tyckte jag det var bäst för mitt samvete att röra på fläsket som ”straff”. Jag vet att enligt träningspsykologi ska man inte se träning som tvång men ibland känns det verkligen så. Det är inte kul att springa när man flåsar efter en kilometer och knappt får luft. Fast idag skyller jag faktiskt en stor del på den höga luftfuktigheten. I övrigt kändes det som om jag hade fotboja på båda fötterna, de ville inte lyfta så lätt från marken. Bokstavligt talat kände jag mig som ”en tjej med båda fötterna på jorden”.

Jag har nog världens snällaste sambo! Idag när jag satt och såg på serier stack han ut en sväng utan att jag märkte något. Plötsligt dyker han upp framför mig, blöt och med två fodral i händerna. Fodralen var den andra och tredje säsongen av TBBT! Åh, är inte det kärlek så säg?!

Snart ska vi nog börja laga mat, det blir någon annorlunda köttfärspaj. Låter mysteriskt, men jag ska inte säga något i förhand. Förresten så bakade vi ju vit chokladkladdkaka med våra nyplockade vildhallon igår. Resultatet blev inte som kladdkaka ska vara men det smakade gott i alla fall. Alltid något. Nu har den fått stelna i kylen sen igår kväll så konsistensen är lite fastare. Imorgon åker vi och en större del av Fredriks familj på kryssning! Det kanske låter lyxigare och flashigare än vad det är. Nu kanske ni tänker Västindien eller någon lyxyacht utanför Franska Rivieran men nej, det blir Cinderella. Fast vi ska kryssa runt så ingen tur bara till Åbo fram och tillbaka. Det blir nog trevligt, vi hoppas bara att solen behagar att visa sig ute över havet. Vi åker imorgon på dagen och kommer hem på söndag eftermiddag. Jag har aldrig åkt Finlandsfärjan så det blir en upplevelse. Jag kommer göra en uppskattning på pinsamhetsskalan efteråt, för vi vet ju alla vad som händer på Finlandsfärjor…

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates