Home » Okategoriserade

Löpning is the shit!

Written By: jossie on maj 23, 2011 One Comment

Jag tror jag har funnit en träningsform som passar mig: löpning. Det kan till och med bli ganska roligt när man kommit igång på allvar, tror jag. Så igår debuterade jag i Rydskogen, iförd mina nya träningskläder och mina nya löparskor inköpta tidigare under dagen. Fredrik hängde med och invigde sina skor samtidigt. Vi sprang dryga 2 km på 20 min ungefär (klockade inte), vilket jag anser vara en godkänd insats för att vara första löprundan på jag vet inte hur många år. Jag har alltid tyckt att löpning är lite tråkigt och enahanda, men nu känns den inställningen mest förlegad. På samma sätt som man kan lära sig äta saker man alltid tyckt ha varit äckliga (sill i mitt fall), kan man lära sig tycka att saker man ansett vara boring faktiskt kan vara roliga. Jag känner mig förvånansvärt motiverad till löpningen, så hädanefter kommer jag satsa på den träningsformen. Nu när det blivit sommar här är det ju ännu lättare att ta sig ut i löparspåret! Jag är ju dock fortfarande medlem på Campushallen så borde ju utnyttja medlemskapet mer där, men det är så svårt att motivera sig att ta sig iväg. Fast jag vill ju verkligen fortsätta träna Zumba och Afro, så får ge mig själv en eller två sparkar i baken. Sist men inte minst, jag har fått en rockring av Fredrik! Den ska jag också köra hårt med, dock inte för hårt givetvis så jag får permanenta skador av den. Hula hula!

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

One Response to “Löpning is the shit!”

  1. Marie says on: 17 juni 2011 at 16:29

    Vad hände med uppdateringarna? 😉

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates