Home » Okategoriserade

2 år!

Written By: jossie on maj 21, 2011 No Comment

Jag kan inte riktigt fatta att jag och Fredrik har varit tillsammans i två år idag på dagen. Vi festade ju nyss på SOF 2009 och hade mysig picknick vid Stångån. Utav dessa två år har jag ju varit borta från honom i ett år mer eller mindre, så det är väl antagligen därför det känns lite overkligt att fira två år ihop. Dagens planer är att spela minigolf, ha lunchpicknick vid Stångån (om det inte blåser för mycket) och gå ut och äta på restaurang ikväll. Det blir säkerligen mysigt!

Vet att jag som vanligt varit usel på att uppdatera bloggen den senaste månaden men den där jävla engelskan tar för mycket av min tid och energi! Vår klass har i alla fall hunnit med att ha klassfest, sen har jag givetvis varit å SOF och nu är jag ute på praktik vilket innebär att jag har lite paus från alla litteraturanalyser och tentaplugg. Hade ju en grammatiktenta fredag den 13:e och trodde jag skulle göra en bedrövlig insats eftersom jag inte hade pluggat mer än ett par timmar kvällen före, men tror det kan ha gått vägen faktiskt. Otroligt men sant. Nu får vi säkert vänta på resultatet en vecka till. Minst.

Men nu kan jag inte sitta här och sega, ska sätta fart så vi kommer iväg innan minigolfbanan stänger för dagen. I will win, mohahaha…

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates