Home » Okategoriserade

Snötyngda hus å tusentals ljus…

Written By: jossie on december 24, 2010 No Comment

Nu är alla traditionsbitar med julafton fullbordade; Kalle Anka har det tittats på, mat i mängder har ätits och julklappar har delats ut. Jag fick en sak jag verkligen hade önskat mig, en lila resväska, och några andra saker som kan vara användbara. Även denna jul fick jag en av de mest klyschiga klapparna, en chokladask. Efter nyår nån gång blir det hejdå sockerbomber, hej tandläkaren.

Jag är jävligt glad för att jag sluppit tågkaoset i år, klart att det skulle inträffa. Det känns så förutsägbart och typiskt att man snart inte orkar klaga längre, eller orkar se tidningsrubrikerna som spottas ut. Vem litar på nån ansvarig? Vem tar sitt ansvar över huvud taget? Alla bara skyller på någon annan och hur ska då problemet åtgärdas? Snark, jag blir outsägligt less på allt som har med snö i samband med kaos, chock och fiasko att göra. Aftonblaskslaskan ville vara lite fyndiga och hade rubriken FiaSjko på löpsedeln idag. Herregud, kan de inte bara lägga ner tidningen, den kommer aldrig bli seriös igen…

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates