Home » Okategoriserade

I pumlornas land

Written By: jossie on december 22, 2010 No Comment

Nu har jag äntligen fått jullov, och har därmed tid att uppdatera bloggen lite oftare. Igår anlände jag till kalla Norrbottens vinterbeklädda landskap. Det första jag gjorde när jag kom in i bilen var att sätta på lite stjärtvärme i sätet så jag inte skulle frysa ihjäl innan jag ens kommit hem. Väl hemma var allt som vanligt förutom vissa möbelinköp och en katt som såg lite tjockare ut än vanligt. Tröstätit för att han saknat mig så mycket? Nästan så att pälsen på magen tar i golvet när han går, i alla fall om man ser på honom ur snett fågelperspektiv. Illa.

Idag har jag fullbordat julklappsinköpen samt slagit in samtliga julklappar. Saknade att slå in en, nämligen Fredriks men den kom igår genom hans brevinkast så blev lite svårt att göra nåt åt det. Imorgon ska jag kirra julgodis och på kvällen blir det födelsedagsfika hos Jessy i Lulä. Det kan inte bli en dålig dag! Hoppas bara att den här förbannade kylan ger sig snart… Och just det, vet att jag skrutit en del på fejjan men jag klarade alla tentor denna termin så nu kan jag lämna dem bakom mig. Så vansinnigt befriande!

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates