Home » Okategoriserade

Välförtjänt lov

Written By: jossie on november 4, 2010 2 Comments

Sen igår har vi undervisningsfritt, lov är det egentligen inte. Men man kan ju få låtsas. Jag har en hel del att ta itu med i alla fall, som jag inte hunnit med eller haft motivation till tidigare. Så därför ska jag dra iväg mig och mina böcker, eventuellt burken också, till en klasskompis och plugga med henne. Det kan gå på två olika sätt: 1. vi lyckas peppa varandra och faktiskt få nånting gjort, 2. det går utför och vi babblar bort eftermiddagen.

I tisdags var det 30-årskalas hos Fredriks syster, en trevlig tillställning med uppskattade presenter och god mat. Det fick mig lite att fundera över min egen ålder. Kommer jag att få nån 25-årskris? Är 25 gammalt? Kan det vara antingen ungt eller gammalt beroende på vad man åstadkommit i sitt liv? Jag känner mig inte som 25 alls, och det är jag ju inte riktigt heller, men 24 känns också som en ålder jag inte kan identifiera mig med fullt ut. Igår var jag och fräschade till mig lite i alla fall i förebyggande syfte. Steg 3 i min blondinprocess. Rätt så blond blev jag, nu är det bara några få slingor i min egen hårfärg man kan ana under den blonda kalufsen. Jag gillar att vara blond, och tror att jag kommer fortsätta vara det länge. Synd bara att utväxten syns så fort.

På fredag får jag besök! Då kommer Marie hit och ger mig sällskap i mitt bo, och för att göra sin praktik här. Vi ska ha grymt skoj! Innan dess ska jag se till att tvätta lite och städa så det är rent och fint. Främst för att mina paltor ligger strategiskt utspridda på golvet, sängen och stolarna. Speglar mitt shoppingbegär rätt bra.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

2 Responses to “Välförtjänt lov”

  1. Angie says on: 5 november 2010 at 22:54

    sötnos!:)

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates