Home » Okategoriserade

Spikat omtentan!

Written By: jossie on november 16, 2010 No Comment

Dags för en uppdatering, har helt enkelt inte haft tid att blogga. Allt plugg suger musten ur mig, känns som att jag inte gör något annat än det (det gör jag faktiskt inte heller…) den tid som jag inte umgås med Fredrik eller Marie. Igår fick jag i alla fall lön för mödan, jag klarade omtentan i American cultural studies! Knep till och med ett VG, vilket inte bara resulterade i lättnad utan även i en rejäl egoboost. För att fira denna sällsamma händelse tog jag en shoppingrunda med Marie, vi slösade pengar på ännu mer kläder. Jag hittade också de svarta stövlarna jag hade spanat in på Din Sko i min storlek. Det såg jag förstås som ett tecken på att de var menade för mig så jag kunde inte låta bli att köpa dem. Synd bara att de är lite känsliga för väta, och att jag har oturen att bo i en del av Sverige som har regniga vintrar. Jag får ha dem de få soliga dagar som erbjuds.

Det är riktigt trevligt att ha en kombo, att ha nån att komma hem till och hitta på roliga och tjejiga saker med. Det kan jag behöva, blir en bra balans mellan pojkvän, vänner och studier. Till helgen planerar vi att göra Linkan osäkert, ska visa hur studenter festar här. Men tills dess är det surprise! – plugg som gäller…

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates