Home » Okategoriserade

Törnrosasömn – ja tack

Written By: jossie on oktober 18, 2010 No Comment

Tröttare än jag har varit idag har jag nog sällan varit tidigare. Att sova 4 timmar är inte någon optimal idé om man ska orka med en 6 timmars praktikdag. Tack och lov har min mentor bara en lektion på måndagar, alldeles lagom slappt efter helgen. Det gick rätt så bra att hålla i dagens lektion, alla elever arbetade på ganska bra och var duktiga på att söka källor med undantag för en grupp (vad jag såg) som lovprisade Wikipedia när jag steg in i grupprummet de satt i. Budskapet hade inte nått fram till alla, men jag ska väl vara nöjd med att de flesta lät bli sajten. Menar, hur många från min gymnasieklass gick inte in på den å sökte information, och inte fick läraren sparken för det. Känns bara som att det besudlar ens undervisning och roll som lärare lite, vilket är trist.

Jag har gått och blivit förkyld på riktigt nu, min hjärna känns full av slem och snor och jag nyser en hel del. Borde träna men orkar verkligen inte nu. Har ett mentalt schema som säger att jag ska träna 3 gånger i veckan, måndag, onsdag och torsdag. Om jag är frisk nästa vecka blir det att piska på mig själv.

Till sist, ännu mer grattis till Marie idag! Synd att jag inte kan närvara vid något kalas. Jag har ett sug efter att festa, känns som att det var alltför länge sen nu. Nästan så jag glömt hur det känns att vara full. Illa.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates