Home » Okategoriserade

Tillbaka till teorier

Written By: jossie on oktober 25, 2010 No Comment

Nu har jag styrt och ställt färdigt med gymnasieeleverna i Tranås, och jag lämnar ”verkligheten” bakom mig med några små erfarenheter rikare. De två praktikveckorna har varit de bästa av all praktik jag haft hittills. Jag har känt att jag kunnat identifiera mig med lärarrollen på riktigt. Jag har vågat visa mer att det är jag som bestämmer. Att jag kunnat identifiera mig lättare beror nog faktiskt lite på att jag blivit lite äldre och klokare hehe… Nä men, jag känner mer som att jag nu skulle kunna vara deras lärare än vad jag gjorde första gången jag var ute på praktik. Det gör att jag känner mig mer betydelsefull för eleverna.

I helgen har jag och Fredrik haft en riktig fixarhelg. Lördag: trängdes med massa folk på IKEA och efter funderande och diskuterande fick vi till slut gardiner till sovrummet och vardagsrummet, golvlampa, ljusbricka med ljus och ljuslyktor med oss hem. Kvällen ägnades åt att fålla, hänga upp, montera och ställa saker på plats. Vi blev båda nöjda med resultatet, tänk vilken skillnad gardiner kan göra! Lampan gjorde sig också jättebra i vardagsrummet, en Orgel blev det. Nu är det mysigare och mer hemtrevligt i hans lägenhet, det kändes som att det var på tiden att inreda lite.

Imorgon fyller Fredrik år så då blir det finmiddag och presentöppning! Hoppas att han gillar det han får. Tyvärr kan jag inte skvallra något här eftersom han läser min blogg. Men nu ska jag snart krama kudde, så jag avslutar inlägget med: God natt! Good night! Buenas noches! Bonne nuit!

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates