Home » Okategoriserade

Höstrusk

Written By: jossie on oktober 27, 2010 2 Comments

Vart tog de vackra höstdagarna vägen? Brandgula, orange och röda löv som lystes upp i solen.  Nu ser de gulbruna och trista ut, singlar ner i mängder och lägger sig i vätan och sörjan som tar över marken. Höstlöven är bland det bästa med denna årstid. Och kramas. Dricka te. Ta ett varmt bad. Mysa under en filt med en bok i handen. Ja, ni vet, dem där klassiska fördelarna med hösten.

Fredrik fyllde år igår så då fixade vi finmiddag; pepparbiff och klyftpotatis med beasås och kladdkaka till efterrätt stod på menyn. Köttet var lite segt men det var gott ändå. I present fick han en skinnplånbok och ett badlakan. Kvällen till ära hade jag klätt upp mig i klänning och lagt på ögonskugga, tyckte om att känna mig vardagsfin. Mysig kväll blev det.

Jag var inbjuden till en marknadsundersökning idag om konsumtionsvanor. Trodde att jag skulle få sitta och försöka komma med massa intelligenta inlägg i diskussionen som skulle äga rum med andra studenter. Så fick jag inte ens delta. Snopet. De hade bjudit in ett större antal personer än vad som behövdes, vilket gjorde att de lottade fram deltagarna. Fast jag grät inga krokodiltårar direkt, jag fick den utlovade ersättningen på 500 pix för att jag i alla fall hade ansträngt mig och gjort hemuppgiften. Inte fy skam måste jag säga. De kan gärna få ringa mig fler gånger.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

2 Responses to “Höstrusk”

  1. Marie says on: 30 oktober 2010 at 14:32

    men snart kommer ju jag och lyser upp ditt liv! 😉

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates